U kent het vast wel, u wilt iets belangrijks doen en precies op dat moment laat uw PC u in de steek. Iedereen in de stress, foto's en administratie onbereikbaar, hoe ga ik nu internet bankieren?

Geen paniek! BACH-Systems is in 2011 gestart met het verlenen van computerhulp op lokatie bij de klant onder de naam Computer Hulp Dienst Leiden. Sinds de start hebben wij in 70% van de gevallen de problemen op lokatie en binnen 1,5 uur op kunnen lossen. In 95% van de gevallen is het zelfs gelukt om alle data te redden.

Heeft u ook een probleem en dringend hulp nodig? Druk op de sos knop, vul de gevraagde gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk kontakt met u op. Het kan zijn dat wij op lokatie zijn dus we kunnen niet altijd binnen 1 uur kontakt opnemen maar in ieder geval binnen 3 uur.

Natuurlijk zijn veel problemen ook te voorkomen, u zult versteld staan hoeveel stof er in uw computer is verzameld. Een onderhoudsbeurt voor uw computer of laptop heeft u al vanaf €40,- inclusief BTW.

 

Bij BACH-Systems / Computer HulpDienst Leiden betaalt u nooit teveel.

Onze prijsstructuur is transparant en eenvoudig van opzet. Wij zullen u vooraf zo correct mogelijk informeren over de kosten en rekenen uiteindelijk af per 15 minuten. Hierdoor betaalt u nooit meer dan nodig.

Ons tarief is €15,00 per 15 minuten met een minimum van een half uur.

Na reparatie word de computer weer bij u thuis afgeleverd.